BELA TEHNIKA JE ZA SVE KRIVA ! Vučić : Frižider je srušio most u Novom Pazaru

3
62

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će biti nadoknađena šteta od poplava. On je rekao da je jedan od mostova u Novom Pazaru srušio frižider.

Vučić je, u obraćanju na Kopaonik biznis forumu, poručio da će Vlada danas doneti više uredbi i podzakonskih akata kojima će regulisati pomoć i podršku građanima u 14 poplavljenih opština. Premijer je podvukao da poplave nisu ni blizu razmera onih koje su pogodile Srbiju 2014. godine.

Premijer je rekao je da se ne može vlast uvek okriviti za svaku nedaću koja se dogodi u Srbiji. Kao primer je naveo da ljudi svašta bacaju u korita reka te je juče kućni aparat srušio most na Jošanici.

– Frižider je srušio most u Novom Pazaru – rekao je premijer a potom dodao da će država gledati da nadoknadi gotovo svu štetu na kućama, pomoćnim objektima i poljoprivrednim oranicama.

– Oni koji nisu direktno pogođeni treba da znaju da su te stvari rešive. To su teške i neprijatne stvari za one koji su pogođeni poplavama – rekao je Vučić.

(Izvor : Alo !)

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
3 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Profesionalac

Vucic ce pomoci Svim ugrozenim ljudima On je veliki covek i nece ostaviti ljude na cedilu To je jedina istina

Marko

Vucic ce uspeti da se izbori i sa ovom stihijom i siguran sam da ce pomoci svima koji su ovom nesrecom pogodjeni!

Zeljko

Koje je marke taj frižider kada je jaci od bujice i srušio most.koga bre vise zavarava sa svojim glupim izjavama.Frižider srušio most haha ha. Pa bujica rasturila celu kućom od dva sprata a nije mogla da sebe frižider.