Bivši i sadašnji đaci spasli otkaza omiljenog direktora OŠ “Svetozar Miletić”

1
853
zemun

Miroljub Mosurović, direkotor Osnovne škole “Svetozar Miletić”, pravi miljenik roditelja i đaka, ipak neće biti smenjen sa ove pozicije.

Mosurović je u petak saopštio roditeljima na sastanku u školi da je sve stopirano i da je dobio satisfakciju u Ministarstvu prosvete.

– Ovo je bila politička igra, a ja u tome neću da učestvujem. U školi je samoinicijativno skupljeno 3.000 potpisa peticije i veoma sam iznenađen na ovakvoj podršci. Ovo mi je spomenik za života jer sam video koliko cene i roditelji i đaci – kaže Mosurović.

Pored potpisa, protest na sreću nisu dočekali ni 2.000 bedževa sa natpisima “Ne damo Ljubu” koje su roditelji pripremili.

Mosurović je odlukom inspekcije trebao da bude smenjen zajedno sa celim školskim odborom, što je izazvalo neverovatan revolt ne samo kod đaka ove zemunske škole, već i kod bivših učenika širom sveta.

Na “Fejsbuku” je napravljena grupa podrške pre šest dana, a protest koji je bio zakazan za ponedeljak u 18 u dvorištu iza škole, ali sad je zbog srećnog kraja otkazan.

 

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
1 Komentar
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
GORAN

E TAKO SE TO RADI,