Cirkus je ponovo u gradu

2
977
zemun

U subotu 05. Novembra u Operi i teatru “Madlenianum”, održana je Svečana sednica povodom proslave dana Opštine Zemun.

Sednicu je otvorio predsednik Skupštine opštine Zemun Nenad Vranjevac. Iz samog vrha SNS se niko nije udostojio da dođe na proslavu što dodatno govori da trenutna postava u Opštini Zemun nije baš po ukusu vrha stranke. Bilo je najavljeno da će biti prisutan Tomislav Nikolić, ali zbog neslaganja sa učešćem Radikala u vlasti u Zemunu, odbio je da dođe.

 

Zanimljivo je da je sednici prisustvovao Damir Kovačević inače zamenik predsednika Opštine koji  se pre nekih mesec dana potukao sa predsednikom  Opštine Dejanom Matićem u samoj zgradi Opštine tj. u prostorijama kabineta, tako da je Damiru bilo zabranjeno da se približava zgradi Opštine.

Javna je tajna međutim da se Opština Zemun vodi u kafani “Belo Jagnje” koja se nalazi na Magistratskom trgu preko puta marketa Maxi gde često možete videti besan vozni park i da lično Andrej Vučić zavrće uši čelnicima Opštine, te je tako on uticao da se Damir Kovačević vrati u Opštinu i da se talasanja u opštinskom odboru SNS smire. Kako naš izvor iz SNS-a tvrdi,  u samom opštinskom odboru ima najmanje tri struje koje su sukobljene, i da je sve na ivici incidenta, mi im od srca želimo da se što pre međusobno rasture, za dobrobit građana Zemuna.

Ovako je glasilo obraćanje predsednika Opštine Zemun:

“Zemun se razvija. Promene ne mogu biti zaustavljene i napredak je naš imperativ. Ponosni smo što na tom putu imamo pouzdane partnere i iskrene prijatelje koji su danas i u ovoj sali sa nama. Sve ovo je garant da politika koju vodimo ima podršku građana. Zato moj izveštaj građanima Zemuna nije konačan, moram reći da se svakoga dana ispisuje, jer se nećemo zaustaviti na putu napretka“, istakao je Matić.

Povezane vesti: Predsednik opštine Zemun se obogatio za pola godine

Jedino što je napredovalo u Zemunu je Matićeva imovina karta koju je on lično prijavio i koju vam mi predoočavamo ponovo…

 

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
2 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bosko

Klosari

ZEMUNAC

Naravno da niko ne dolazi na proslavu Dana Zemuna, kada 90% niti je rodjeno niti ima bilo kakav “osecaj” za Zemun. Zemunac si kada se rodis ili zivis 50 g u njemu. Tada stices status “Zemunca”. Sve dok su nam limari, predsenici opstine, a sns uselili u Magistrat KULTURNO ISTSORIJSKI SPOMENIK ZEMUNA koje im je “tata” ostavio, da mogu da se tuku po hodnicima i pucaju ispred opstine tako nam i ide, NIVO JE ZA DIVLJENJE. Treba jedno “dobro” ciscenje” sirkovim metlama od koji treba samo zadrzati palice a metle ostaviti kuci. Zlaja