EVO KAKO SISTEM „FUNKCIONIŠE“: Broj kartona upisuju MARKEROM na zdravstvene kartice

1
851
zemun

Zamena starih  knjižica u Srbiji prošla je prilično burno. Od ogromnih redova ispred Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje do čekanja i po šest meseci na nove zdravstvene kartice.

Međutim, čini se da sama izrada kartica nije predstavljala najveći problem. Pacijenti se žale da uz novu moraju sa sobom da nose i staru zdravstvenu knjižicu jer se u njoj nalazi informacija o broju zdravstvenog kartona.

Neke zdravstvene ustanove su otišle korak dalje pa su broj kartona napisale upravo na novu karticu. Ovu informaciju na Tviteru podelio korisnik pod imenom Duka Diesel i izazvao mnogobrojne komentare. – Ovo je nova, elektronska zdravstvena knjižica u Srbiji. Zamena, čipovanje da bi MARKEROM pisao broj kartona. Vidite kako neuki grade sistem- napisao je tviteraš.

Iako su se svi nadali da će se uvođenjem novina u zdravstveni sistem olakšati administracija i smanjiti papirologija, čini se da se ništa nije promenilo.

(Opozicionar)

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
1 Komentar
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dejan

Recidiv socijalno-parizersko-komunističkih vremena !!! Tim tetkicama koje su upotrebile marker pocepati diplome !!!! OPŠTA NEPISMENOST !!!