GPRIVO NA “LUKOIL” PUMPI NA MUHARU PUNO VODE

2
1207
zemun

Kvalitet goriva koje se toči na benzinskim pumpama u Srbiji postaje sve češća tema diskusija među vozačima. Široka, svakodnevna kontrola kvaliteta je gotovo nemoguća u praktičnom smislu, da bi tek dokazani slučajevi dobili medijsku pažnju i eventualni pravni epilog kojim se štiti pravo potrošača.

Ovom prilikom na zahtev našeg čitaoca D.B (podaci poznati redakciji), prenosimo njegovo iskustvo sa kvalitetom dizel goriva koji je kupio i skupo platio na LUKOIL benzinskoj pumpi u Zemunu.

– Besan sam, nemoćan i isfrustriran. Ni kriv ni dužan nisam otišao na posao, a još sam morao da platim šlep službu i servis auta – očajno govori D.B iz Zemuna. Auto sam kupio u Novembru 2017. godine i gorivo sam sipao samo na LUKOIL pumpi na Muharu.
– U servisu su mi rekli da su iz rezervoara izvukli 2.5l vode i nekakav beli mulj. Promenili su mi filtere i to sam platio 15.000 dinara. Kaže kako su mu nakon servisa savetovali da gorivo ubuduće sipa na nekim drugim i proverenim pumpama.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
2 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Svetozar Bašnjak

Hvala Bogu da je neko ovo objavio. Ja sam tu prosle godine sipao dizel i isto su mi izvukli vodu iz rezervoara. Platio sam dizne 1200 eura. Kada sam otisao da reklamiram pravili su se ludi i rekli mi da se zalim centrali LUKOILA. Poslao sam im email sa kopijom racuna i nikada mi nisu odgovorili. Pazite gde sipate gorivo ipak je ovo Srbija!!!!

Zare

Na ovoj pumpi redovno taksisti sipaju gorivo i niko se ne zali niti ima problem.To se moze i proveriti kod lokalnih taksista.