Loši putevi na Gardošu prave velike probleme

5
1083
zemun

Grupa nezadovoljnih Zemunaca, održala je jutros protestni skup zbog lošeg stanja u kom se nalaze kaldrmisani gardoški putevi, i odsustva reakcije nadležnih službi na ovaj veliki problem.

– Povod za naše okupljanje su problemi sa raskopanom kaldrmom u ulicama koje vode ka kuli na Gardošu i ka starom groblju, pogotovo u ulicama Sibinjanin Janka, Grobljanskoj i Sinđelićevoj, a pored nas koji tu živimo, njima svakog dana prolaze mnogobrojni domaći i strani turisti – rekla je jedna kivna sugrađanka.

Naime, Zemunci su se zbog ovog problema u više navrata obraćali nadležnima: opštini Zemun, Gradu Beogradu i JKP “Beograd putu”, ali put nije popravljen.

Cilj protesta je da se skrene pažnja javnosti i rukovodstva grada na probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju, jer do svojih kuća stižu sve teže, a trenutno stanje puta je potencijalno opasno.

Danilo Tvrdišić – Odbornik GO Zemun

Pored kule koju opsedaju turisti, u blizini se nalazi i staro Zemunsko groblje, na kome se skoro svakodnevno obavljaju sprovodi, te se u okolnim ulicama stvaraju velike gužve u saobraćaju.

(Blic)

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
5 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Nenad

Vidim da se u tekstu namerno propušta objaviti za širu javnost da je ovaj skup nezadovoljnih gradjana organizovala GG “Složni za Zemun i Batajnicu” i skupštinskim odbornikom Danilom Tvrdišićem u cilju da pomogne svojim sugradjanima Zemuncima u ostvarivanju svojih ciljeva i rešavanju problema sa raskopanom kaldrmom u ulicama koje vode ka kuli na Gardošu i ka starom groblju, pogotovo u ulicama Sibinjanin Janka, Grobljanskoj i Sinđelićevoj! toliko..

Dragan

I ne treba da vas spominju kad vas Gavrilo Kovacevic sve placa. Prevaranti!

Jovan

Ti si decko pobrkao Slozne za Zemun i Batajnicu sa Zemunskim pokretom.Zemunski pokret je u dilu sa pomenutim Kivacevicem. Malo se raspitaj pre nego lupis ovakvu glupost, Dragane.

Dragan

Svi ste vi isti i radite za SNS. Prevaranti!

Nikola

A sta cemo sa Ugrinovačkom? Da ne pitam za manje ulice. Ni pod najvecim sankcijama, ulice nisu izgledale ovako. Mi smo zemlja, ne trećeg, nego četvrtog sveta! Šupak.