Ne nasedajte na ovu predizbornu obmanu!

7
702

„Radovi na zameni dotrajalih i oštećenih ploča u Gospodskoj ulici u Zemunu su započeti.

U narednih nekoliko dana Gosposka ulica dobiće novo ruho na radost posetilaca, budući da je to najposećenija pešačka zona u Zemunu.”

Lepo, baš lepo, što se opštinska vlast setila da nešto i uradi za građane Zemuna, samo bode oči da za cela dva mandata nije radila ništa, a sada su odjednom vredni?!

Da li misle da će građani zaista pasti na ovo i poveriti im još jedan mandat?!

Pored svih nepravilnosti na koje smo mi u više navrata ukazivali postavljanje par pločica teško da će zamazati oči ogorčenim građanima, koji su SNS aktivistima na terenu jasno iskazali svoje mišljenje i nezadovoljstvo trenutnom vlasti, što smo u direktnom razgovoru sa istima i saznali.

Кažu da su Radikali u naletu, a da su oni izuzetno neprijatno iznenađeni i da nisu sigurni u svoj dobar rezultat u Zemunu…

Ova predizborna šminka vlasti je kao kada mladu namontirate da bi ste je samo udali, a kada je mladoženja dovede kući, mlada skine šminku, veštačke nokte, umetak kose, veštačke trepavice, obriše obrve, izvuče uloške iz brushaltera već je prekasno!

Ne dozvolite građani Zemuna da vam podvale ovu već ofucanu mladu, ovakva kakva je nije ni za kakvu upotrebu, nesposobna da vodi naše Zemunsko domaćinstvo!

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
7 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Јован

Да се не лажемо у Земуну ср радило само кад су Радикали били на власти, а сад још кад је Војвода на слободи поново ћу гласати са поносом

Bojana

Vide se posledice Vojinog rada, on je davao da radi ko šta hoće, zida gde hoće. Oko njega primitvci i drekavci. Mada čujem da će mnogi glasati za njega iz inata, smeju se i kažu da će tek to biti cirkus i veruju da će očistiti SNS u Zemunu. Lično glasaću za DVERI.

Sava

Najvise se Radilo kada je Predsednik opstine bio Branislav Prostran i njegova ekipa a iz njegovog tima se izdvajala dva coveka Damir Kovacevic i Milan Bojovic Oni su pravi Radnici i lokal patriote Ovo ostalo je luk i voda..Bravo za ovu trojicu Vratite ih u Zemun

Bojana

Savo ne znam da li si ciničan ili to ozboljno misliš. Pa u Prostranovo vreme je bilo više para da malo zamažu oči narodu a mnogo da taj klan krade. Zbog takvih Vučić i neda da se utvrđuje poreklo imovine. Prostran je od svojih otpadnika iz Zadra napravio gospodu. Bojović siledžija uzima reket na divljoj pojaci u Batajnici, Damiru alkohol ili droga uništili motoriku, vidi se da je neartikulisan, Gaša uzima reket kad daje saglasnost uličnim prodavcima. A ima togo još.

Marinko

Kako vas nije sramota da tako lupate, sad zatvarate oci pred svim sto su uradili jer vam odgovara da pljujete, bufite posteni bar malo, a igralista, vrtic, sportski tereni, bolnica itd

Borko

SNS je gotov!

cobe

Pedeset kvadrata su radili dva meseca pred izbore, da bi se videlo kao da nesto rade. pa su to toliko razv,acili.Kako su izbori prosli odmah su prestali da rade i donji deo prema pijaci je ostao nezavrsen.Da ne spominjem nikakav kvalitet ovog sto su mrljavili toliko dugo…Stvarno se ponasaju prema nama kao da smo svi moroni.Ne znam samo gde nalaze tolike biraceSta ocekivati od ekipe koja proglasi Zeljka Sasica za pocasnog gradjanina Zemuna Da li je iko demantovao koliko se predsednik opstine obogatio za vreme proslog mandata !