Nove klupe i krečenje koštaju opštinski budžet 15 miliona dinara?!

4
663
zemun

Tradicionalna kulturna manifestacija “Leto na Gardošu” otvorena je 8. jula predstavom “Veliki talas”, u izvođenju Ljiljane Stjepanović, Tanje Bošković, Pavla Pekića, Nine Janković, Radeta Markovića i Stevana Piale.

Otvaranju “Leta na Gardošu” prisustvovalo je rukovodstvo Gradske opštine Zemun, predstavnici Turističkog centra Zemun i mnogobrojni gosti.
Predsednik opštine Matić istakao je da se Zemun ponosi svojom bogatom kulturnom baštinom i svojim građanima, koji su u svim epohama doprinosili njegovom ugledu u svetu.

“Opština Zemun se trudi da svake godine obezbedi raznovrstan kulturno-umetnički program. I ove godine omogućili smo da naši najmlađi uživaju u dečjim predstavama, a stariji će moći u večernjim časovima da pogledaju pozorišne predstave ili koncerte. Naročito sam ponosan što smo realizovali zacrtani cilj i otvaranje manifestacije ove godine dočekali u potpuno adaptiranom ambijentu Letnje scene. Obezbedili smo značajna finansijska sredstva za sanaciju i adaptaciju kompletnog prostora, kako bi svi naši sugrađani i dragi gosti imali priliku da letnje dane provedu u ovom velelepnom ambijentu, koji je konačno dobio izgled kakav mu dolikuje”, rekao je predsednik Matić.

Pod pokroviteljstvom opštine Zemun, koja je osnivač ove manifestacije, Turistički centar Zemun priredio je programe za sve generacije, u svim izvođačkim žanrovima. Nedeljom i ponedeljkom su sadržaji za najmlađe, a petkom i subotom predstave, monodrame i koncerti.

Ukupno 35 sadržaja biće prikazano na ovogodišnjoj, petnaestoj po redu manifestaciji, koja traje do 29. avgusta. Ono što upada u oči jeste da je “kompletna adaptacija” koju pominje predsednik Matić svedena na nekoliko vrlo skromnih građevinskih poduhvata, a valja naglasiti da je opština, za vreme Privremenog organa, kojim je takođe predsedavao Matić, izdvojila oko 15 000 000 (petnaest miliona dinara) za ovaj poduhvat. Matić nije odgovorio na pitanje Zemunskih novina oko strukture radova i troškova na koje su ovi milioni otišli.

zemun

zemun

zemun

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
4 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Boza

Matic je najveca lopovcina u Zemunu. Ne znam zasto ga Vucic nije oterao kada toliko prica o postenju, a njegovi ljudi kradu ko ludi

Ljiljana

Matic je takav kompleksas da je to strasno. Ne do bog da mu se neko zameri, odma preti Vucicem

Radnik opstine Zemun

Da je ovo normalna drzava, Matic bi vec bio uhapsen!

bajkoviti evroPAJAC

S obzirom koliko je miliona evrića potrošeno za krečenje železničke stanice u Prokopu, od strane naprednjačkog vodje i ekipe oko njega, ova cifra mi ne deluje velika i to iz razloga što je posao sklopljen posle izbora. Pa samim tim trebalo je dopuniti ispražnjenu stranaččku kasu a istovremeno i podmiriti gladne oči zemunskih opštinskih stručnjaka sa kupljenom diplomom., podmiriti sve njihove privilegije i platiti im luksuzna letovanja i to sve na teret opštinskog budžeta odnosno sa ledja svih nas Zemunaca. Ovo je još jedan dokaz dogovornog kriminala organizovanog od strane opštinskog rukovodstva pogotovo ako se zna da “otac nacije i srpske države” bogospasitelj Vuučić sa svojom ekipom žestoko prlji na republičkom nivou sve što stigne počev od raznih kredita, subvencija stranim firmama, tenderima isl, ali je zato dozvolio svojim stranačkim guzolizima u opštinama, da na sličan način, kraduckaju manje cifre od naroda. Kad su bili sposobni da pokradu izbore onda im nije problem da kradu novac iz budžeta.