Novi kabare u starom “Pinokiju”

2
80

U Karađorđevoj 9 pod sloganom “Obojite sami” sredinom meseca otvara se višenamenski prostor “Kart blanš”. O čemu se radi otkriva nam glumac Boris Pingović, jedan od ljudi koji je zaslužan što Zemun dobija novu scenu :

– Na poznatoj adresi negovaćemo prilično zamrli poetski teatar. Ovde će se izvoditi različiti umetnički sadržaji, od kamernih teatarskih formi, preko kabarea i koncerata, do promocija i izložbi – otkriva Pingović za Novosti. U Beogradu se retko događa da se otvori nova scena, pa je moje uzbuđenje veće ! Presrećan sam da mogu i sam da pomognem i učestvujem u programima, pa će jedan od prvih događaja na repertoaru “Kart blanša” (pijano bara na dva nivoa, u nekadašnjem foajeu “Pinokija”) biti kabare koji izvodim s Nebojšom Dugalićem “Da, to su bili dani”.

Na istom mestu publika će gledati i Ljubomira Bandovića s monodramom “Kontraš”, Vojina Ćetkovića i Nikolu Đurička u “Edenu na Istoku”, Nela Mihailović, Katarina Vićentijević i Angelina Lukić odigraće “Sve o ženama”, a Nebojša Milovanović “Stend daun”. Planirano je i izvođenje stendap komedija.

U pozorišnoj “verziji” moći će da se smesti oko dve stotine posetilaca, dok će za kabaretsku formu biti rezervisano 14O mesta. Novi prostor je dovoljno inspirativan da sam sa kolegom Dugalićem poželeo da napravim predstavu koja će u “Kart blanšu” biti premijerno izvedena. Reč je o muzičko-poetskom kabareu, zasad pod radnim nazivom “Kad tri se kazaljke sklope”.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
2 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
DRAGAN

Ovo je lepo osmisljeno,samo da jos zazivi. Kamo srece da ima jos ovako lepih projekata u Zemunu.

Vlada Karakašević

Deluje simpatično. Već stiže i prva predstava.., a nigde nema nekog telefona za kontakt, za rezervacije, informacije…..
Zemunac