Oružana pljačka u Zemunu

1
80

U petak je, oko 20 časova, nepoznati napadač izvršio oružanu pljačku u STR “Beki”, u Ugrinovačkoj ulici. Napadač je bio obučen u sivu duksericu sa kapuljačom, srednjeg rasta, naoružan pištoljem, a tokom napada je preplašenoj radnici više puta ponovio pretnju smrću. Osim novca odneo je i cigarete u vrednosti oko 90 000 dinara.

Policija je reagovala odmah po prijavi radnice i za manje od 10 minuta blokirala ceo kraj, bezuspešno pokušavši da razbojniku uđe u trag.
U poslednjih mesec dana prijavljeno je desetak što obijanja privatnih kuća, što oružanih nasrtaja u gornjovaroškom delu Zemuna.

Policija apeluje na građane da povedu računa o onome što nazivamo bezbednosna kultura i da svaku informaciju o eventualnim izvršiocima ovih dela dojave u OUP Zemun na dežurne telefone.

Zemunske novine će uskoro objaviti snimak sigurnosnih kamera na kojima se vidi tok oružane pljačke od petka, čime će pomoći u eventualnoj identifikaciji počinioca ovog dela.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
1 Komentar
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
ljiljana

Gradjani Zemuna aoeluju na policiju da se malo vise angazuju na terenu! Naselje Vojni put svakodnevne pljacke celo leto,posle su presli u bivsu Petra Drapsina ista ekipa ocigledno. Nigde na ulici nema policije,nigde. Mesto policije nihe samo u stanici.