Ovo je otac iz Zemuna koji je prebio pedofila!

2
649
zemun

Ako ga budem opet video živog ću ga kastrirati!

On potvrđuje priču da je sa svojim prijatejima sa posla prebio pedofila i da su mu napravili sačekušu dok se njegova ćerka vraćala iz škole.

– Ćerka mi se u petak požalila da je prati neki stariji čovek i da joj hvali izgled, te da je hoće povesti u svoj stan da zajedno gledaju film. Moja ćerka je dosta pozitivina i komunikativna i u početku se nije plašila ali mu je lepo rekla da ga ne poznaje i da ne želi to. Međutim, sledeći dan kad ju je video ispred škole postao je nasilniji, rekao joj je prvo da je on moj drug i da će je odvesti kod mene na posao jer mi se nešto desilo.

Ćerka mu je poverovala i počela da plače. Nakon toga on joj je rekao da se šalio ali da pođe sa njim, što je ona odbila. Nakon toga, ćerka mi je ispričala da ju je uhvatio lagano za rame i rekao joj da bi voleo da joj pokaže nešto što će joj se vrlo dopasti, a kad ga je pitala šta to, on joj je prstom pokazao u predelu svog polnog organa.

Nakon toga počeo ju je pratiti i dozivati imenom, a zaista ne znam kako zna kako se zove. Nisam ovo prijavio policiji ali sam išao na razgovor zbog tuče da im pojasnim šta je bilo. Pedofila ću rešiti sam, poručujem mu otvoreno da ću ga kastrirati na živo kad ga budem video., zaključuje vidno potrešeni otac.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
2 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Роза

Руке му се позлатиле!
Скренуо је пажњу на манијака, одбранио рођено дете и ко зна још колико наших девојчица од таквих.
Овде се правда и заштита мора узети у своје руке, нико неће да се меша. Ни они чија је то дужност – ни школа, ни полиција, ни Центар за социјални рад…

Milos o

Kada bih bio siguran da je sve tako kako je covek ispricao, svaka mu cast, medjutim to sve ne mora i da bude tako. Nemam razloga da sumnjam u istinitost dogadjaja, ali znam iz zivotnog iskustva da covek , zena pa i dete urade nesto iz sasvim drugih razloga pa se onda pravdaju na nacine koji ne mozemo ni zamisliti