Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

0
737
zemun

Asistent na Građevinskom fakultetu u Beogradu Vladimir Polovina pretučen je u subotu, 26. avgusta, u hotelu u Subotici, saopštila je njegova porodica.

“Vladimir Polovina pretučen je naočigled nekoliko svedoka i u prisustvu gradonačelnika Subotice, Bogdana Labana. Ovaj nemili događaj odigrao se tokom razgovora u kojem je gradonačelnik Polovini izrekao niz uvreda i direktnih i ozbiljnih pretnji, o čemu postoji i audio snimak”, navodi se u saopštenju.

Porodica u saopštenju dodaje da, bez obzira na razloge koji su doveli do incidenta, najoštrije osuđuje prebijanje Vladimira Polovine i zahteva od pravosudnih organa da bez daljeg odlaganja rasvetle slučaj.

Kako navodi portal Espreso, do sastanka Labana i Polovine došlo je u jednom subotičkom hotelu zbog plakata izlepljenih po Subotici na kojima je pisalo “Bogdane, Bog je ljut”.

Na audio snimku se čuje da Laban optužuje Polovinu da je lepio plakate koje su se odnosile na gradonačelnika Subotice, a Polovina to i ne poriče.

Deo transkripta audio snimka:

Laban: Slušaj bre dečko. Ti si jedan klošar. Da li stvarno misliš da si ti pametan?

Polovina: Ne nužno. Ne kažem da sve što uradim je pametno.

Laban: Ovo što si danas uradio je prevršilo svaku meru.

Polovina: Shvatio sam po vašem nastupu.

Laban: Prevršio si svaku meru, moje je da ti je*em mater sada. Neka me Bog kazni ako sam bilo šta uradio. Jesi čuo šta sam ti rekao?

Polovina: Da.

Laban: Ti si džukela. Jesi ti psihopata, jesi se lečio? Nemoj onda da se*eš više, je*aću ti mater.

Polovina: Shvatio sam poruku.

Laban: Jesi shvatio? U ovom gradu nećeš mi se osvrnuti više. Jesi ti normalan? Radi bre šta god hoćeš, boli me bre ku*ac, kao pi*ku ću te namestiti. Boli me ku*ac s kim si dobar, nazovi odmah i reci: “Glavonja je rekao da im se je*be mater”. Još jednom te čujem samleću te, kao mleveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan. Pi*ko jedna smrdljiva. Nemoj da me pominješ više. Je*ite se bre, gde hoćeš se je*i, s kim hoćeš u bulju se je*i, nemoj da spominješ mene i moju familiju koja ti ništa nije učinila. Jesi čuo džukelo? Jesi čuo šta sam rekao?

Poslušajte ceo audio snimak:

 

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare