Poznati srpski mađioničar u nedelju na zemunskim “Kalvaricama”

0
759
zemun

Jedan od najpoznatijih i najboljih srpskih mađioničara Igor Trufinov nastupiće u nedelju 25.06. u 17 časova na zemunskim stepenicama “Kalvaricama”.

Događaj je besplatan, mesta nisu rezervisana, a kako navode na stanici “Zemunci za stepenice” događaj je organizovan prvenstveno za decu.

Sedeće se na stepenicama i pripremljen je određen broj jastuka, ali se i apeluje na roditelje da ukoliko su u mogućnosti ponesu i oni neki jastuk.

Zemunske “Kalvarice” nalaze se u Ulici Svetozara Miletića i njima se može doći do Kalvarije, jednog od tri brda na kojima leži Zemun (druga dva su Ćukovac i Gardoš).

Lokalna ekipa mladih ljudi predvođena Nenadom Hegedišem na 128 stepenika ispisala je imena poznatih Zemunaca kako bi od “Kalvarica” napravili turističku atrakciju i ulepšali svoju lokalnu sredinu.

Igor Trifunov je najuspešniji srpski mađioničar i iluzionista novije generacije. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara. Dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru. Autor je TV serije Ulična magija, dečije predstave Igorov magični šou i iluzionističke predstave Igorov magični spektakl.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare