PRETNJE, STRAH I NASILJE SNS POSLUŠNIKA

10
634

U Zemunu je sve spremno za nedeljne izbore- nakon što su, u 15:30, zaposleni napustili opštinsku zgradu, prostorije JP “Poslovni prostor Zemun”, naprednjački aktivisti izvršili su kompletnu „okupaciju“ zgrade, instalirajući sve što je potrebno za veliki kol centar i smeštaj „botova“ koji će raditi na dan izbora.

Predsednički kabinet, kancelarija sekretarice predsednika, kancelarija službe protokola, kancelarije sekretarice i direktora JP “Poslovni prostor Zemun”, kao i prostorije Turističkog centra Zemun u potpunosti su adaptirane i spremne za nedelju.

Aktivisti SNS koji će u nedelju raditi iz opštinske zgrade imaju zadatak da već od 8 časova ujutro počnu sa pozivima. Sa terena će im biti dostavljen spisak potvrđenih „sigurnih glasača“ koji će prvi biti pozivani.Od svakog će biti traženo da kažu vreme u koje će izaći na glasanje, a potom će naprednjačkim kontrolorima na svim biračkim mestima biti dojavljen broj pod kojim se „siguran glas“ nalazi u jedinstvenom biračkom spisku.

Кada osoba pod tim brojem izađe na glasanje to se evidentira i kao podatak šalje nazad u „izborni štab“.

Nekoliko termina u toku dana biće rezervisani za takozvana „preseke stanja“ u kojima će se kontrolisati koji „siguran glas“ nije glasao. Na takve će biti vršen dodatni pritisak da glasaju, a za one koji i pored ponovljenih poziva ne stignu da izađu na birališta pripremljeni su naprednjački „specijaliteti“ u vidu pretnji otkazom, pretnje inspekcijama, sve do dolaska „ćelavih momaka širokih ramena i uskih shvatanja“ na kućnu adresu, i tome slično.

Nakon „sigurnih glasača“ na red dolazi takozvano baražno zvanje, u kojima će redom biti pozivano onoliko građana koliko to fizički bude bilo moguće.

Ne treba ni naglašavati da će troškovi ovakvog besomučnog zvanja ići na račun opštine, odnosno svih nas.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
10 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Misa Altina

SNS Zemun je GOTOV! Gasa lopurda i Matic bitanga bolje da se sakriju u misiju rupu! Sve cete pare vratiti od reketa govna lopovska!

misa altina

sve ce se videti u nedelju….izbori su sport…neka pobedi bolji ili najbolji

bajkoviti evroPAJAC

“Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom” davno zapisa Njegoš i time opisa političku scenu ne samo Zemuna nego i cele Srbije. A kako da ljudski nesoj sakrije tragove svog nečovještva nego pretnjama,ucenama,strahom kod političkih neistomišljenika, protivnika svoje “svete ideologije” zaodenute kriminalom i korupcijom, napadom na ljudskost i dostojanstvo, napadom na obespravljeni, osiromašeni, do granice bede, narod koji živi u strahu da ne izgubi i ono malo jada i bede što mu je ostalo za život. Dotle plaćeni aplauzeri, sendvičari, naprednjački bezmoždeni stručnjaci sa kupljenom diplomom bez trunke blama i srama, našim parama, ubedjeni u svoju pobedu prodaju nam maglu bezpogovorno slušajući i izvršavajući zadatke velikog Vodje. A šta dugo reći, u želji za spas bajkovitog Zemuna i cele Srbije do molitve:”Bože, spasi Srbiju od karcinoma i od vučića i njegovih poltrona”.

Ilija

Matic ne izlazi sa Busija jer ne sme nigdje da bude ili se boji za Divnu pa cak i u izbornoj cutnji hoda po Busijama sa Divnom.

Boba

A ko je Divna?

Ilija

A ti kao neznas

Boba

Ne znam. Da nije neka nova švalerka? Ne krivim ga jer ga opštinske natikače same jure.

livada

A ko moze reci da pisac ovog teksta nije neko ko je protiv SNS-a je recimo nisam ni SNS a ni jedna druga opcija , jer necu izaci na glasanje i nisam “ni za jednog od navedenih” (opsija iz filma “Busterovi Milioni”) kada tako ostro se napada jedna stranka mislim da bi bilo sasvim posteno da se malo vratimo na scenarija za vreme ranijih predstavnika vlasti koji su na tako isti nacin radili , samo se setite da su nase predsednike uvek pratili obzbedjenja u vidu celavaca i mrstavaca kao da su nasi predsednici vodje velike mafijaske bande a ne predstavnici jednog naroda i jedne drzave, zato ne zelim da glasam ni za koga , jer sve je to po onoj nasoj staroje “Sjase kurta da uzjase murta” .

Boba

Niko ne može reći da pisac ovog teksta nije protiv SNS ali to i jeste poenta. Većina medija su u stvari propagandni štabovi SNS i dobro je što im Zemunske novine makar malo zadaju glavobolju. Ne mora niko da glasa ali onda nema prava ni da se žali što je odustao i što nije ni pokušao nešto da promeni. Najlakše je govoriti Srbistan, banana republika, svi su isti ali tako može da bude samo gore. Kad tad mora da dođe neko ko će pitati lopurde Prostrana, Gašu, Matića, Tigra, Pantera, drolju iz poslovnog i njenog šizofreničara Stenu odakle im pare za kuće, automobile i život na visokoj nozi.

Данко Б. Марин

У Смедереву више гласача – него становника!? Лустрација мора бити свеобухватна!