Sajam zapošljavanja članova SNS-a u Zemunu 11. decembra

11
11744
zemun

Zemunska služba beogradske filijale za zapošljavanje i Gradska opština Zemun organizuju u nedelju, 11. decembra, sajam zapošljavanja.

Sajam se održava u banket sali hotela Jugoslavija (Bulevar Nikole Tesle 3) od 10 do 16 časova.

Svoju ponudu slobodnih poslova na sajmu će predstaviti 32 poslodavca, kojima je potrebno više od 1.050 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. Posao će moći da potraže lekari, medicinske sestre, negovateljice, inženjeri, prodavci, vozači, šivači, limari, varioci, magacioneri, ali i menadžeri raznih profila, savetnici osiguranja, knjigovođe i drugi.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-ja.

Naš izvor iz opštinskog odbora SNS-a objašnjava  ko će sve imati prednost na sajmu zapošljavanja

– Ovo je sve besmisleno, već su unapred predati spiskovi sa imenima članova SRPSKE NAPREDNE STRANKE poslodavcima koji će se predstaviti na sajmu zapošljavanja.

Kao što vidite ima dosta različitih profila, ali šta da vam kažem kad je to sve jedna velika nameštaljka.

Najbolje bi bilo da se zaposlite kao vozač, pa za godinu dana da završite fakultet i postanete menadžer kao naš predsednik opštine Dejan Matić.

5 1 glas
Ocenite ovaj post
guest
11 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Nikola

Najbolje da cu se prijaviti. Samo oni nek pozaposljavaju njihove clanove. Tako je i Sloba radio. Sportski pozdrav

Guzonjin sin

Ja se prerusavam u acu i nabacujem cviše na nos jednim prstom , duge dramske pauze naravno i mnogo mnogo lazi….primice me preko nekog naprednjaka sto posto.nisam nesto pismen primeticete al za njih sam dzordz orvel krv ti ..bem…

MARA

ZA OVO NE TREBA NIKAKAV KOMENTAR,….. SVE JE REČENO…KAKVO RUKOVODSTVO ….TAKVO I STANJE,…. NAJKIMINALNIJA OPŠTINA NA TERITORIJI BEOGRADA..

Alex

Stop partijskom zapošljavanju – zapošljavaćemo po stručnosti, a ne po partijskoj liniji… Reče AV i ostade živ 😀

Radnik opstine Zemun

Kako vas bre nije sramota klosari jedni!!! Sve ste upropastili. Onog predsednika opstine Matica treba ubaciti u septicku jamu, pa onda da dobije 20 godina zatvora. LOPOVCINA!!!!

Šumadija

Ništa novo.Partijsko zapošljavanje je uvek postojalo, nebitno koja je stranka na vlasti.
Tako je u Srbiji!
Nažalost, naš i naših pokoljenja!

Marija

SRAMOTA!

Branka

Volela bih da vidim gospodina premijera na ovom sajmu samo da mu postavim jedno ptanje.

Nikola

A PAZI PLATE HAHAHAHA… PI*AJ PO SIROTINJI!

Marijana

Pa majku vam vasu predsednik opstine zemun vozac ko zna sa koje cuke je sisao.upropastili ste opstinu u njoj sede sva seoska goveda koja su sisla sa raznoraznih zaprega.Nema zemunaca u zemunskoj opstini.kurta i murta vedre u oblace tregicno.a tako nam i treba dokle god cutimo.oni koji su rodjeni u Zemunu sz manjina.Straaasnooo!

Seljak sa čuke

Ne vređajte nas seljake sa udaljenih čuka. Mi nemamo vremena za drogiranje I foliranje, ni za bleju po žurajama, I taj fazon tebra. Sine baki, mis’im ono. Munze konza.
To sve prepuštamo gradskim sinovima sa asvalta. A mi seljaci moramo vredno da radimo, I učimo. Moramo da se školujemo, I sutradan, a i već danas, da povedemo ovu zemlju u progres. Jer od vas građana nema ‘leba. Navikli ste da parazitirate još iz ere komunizma. Verovatno ste pisali taj komentar iz svog stana, koji ste devedesetih otkupili za 15 DEM, a prethodno ga dobili od države na korišćenje. Jer ste bili među prvima na spisku čekanja.