Sanacija kolektora u Ulici 22. oktobra i dalje traje

1
63

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće do 20. septembra radove na sanaciji defekta kolektora u Ulici 22. oktobra kod kućnog broja 5.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza 15 će se kretati izmenjenom trasom, odnosno iz Bulevara Nikole Tesle ulicama Karađorđev trg i Karađorđevom, Avijatičarskim trgom,  Ulicom Nikolaja Ostrovskog i dalje redovnom trasom.

Ova ulica zatvorena od avgusta 2014. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Karađorđev trg” u smeru prema terminusu „Zemun (Novi grad)” koje u postojećem režimu koriste vozila sa linija javnog prevoza 84, 704 i 707.

Predsednik opštine Zemun Dejan Matić izjavio je 02.09.2014. godine da će se radoviti sanirati u toku oktobra meseca 2014. godine.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
1 Komentar
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Grof Monte Kristo

Pa sta on mukica zna o icemu, pa on ne zna gde je levo a kamo li da zna kad ce posao biti zavrsen! Opstina nema nikakve ingerencije nad JKP, tako da on i nemoze da odredjuje rokove zavrsetka, samo prica bez veze! Nek objasni on odakle mu imovina, lako cemo sa kolektorom!?