Vlasnik kafane priznao da nema domaću dunju

1
661

ZEMUN, 10. maj 2016 – Tomislav Krneta, vlasnik zemunske kafane “Kod čiča Tome“, izjavio je da je dunja koja se služi u njegovom lokalu kupovna i da u ponudi nema, niti je ikada imao, domaću rakiju od dunje.

On je dodao da konobari svakom gostu koji želi da pije rakiju nabroje sve vrste koje imaju i da za dunju uvek naglase da ne samo da nije domaća, već i da nije dobra.

– U kafani imam domaću šljivu, domaću krušku, domaću lozu, ali dunju nemam. Nije ni realno da je imam u ponudi. Pa da li vi znate koliko je dunje potrebno za litar rakije? I koliko dunja košta? Gde uopšte da nabavim toliko domaće dunje za sve goste koje bi želeli da je piju – zapitao se Tomislav.

-Zbog toga svakom gostu uvek lepo naglasimo da dunja nije domaća, da posle ne priča kako smo ga slagali, kako smo svi isti, kako je rakija čista hemija i kako nema nikakve veze sa dunjom. Svakome ko želi da pije tu rakiju objasnimo da je kupovna, kažemo da nije baš dobra i onda smo mirni, a i gost zna na čemu je i svima je dobro – objasnio je vlasnik kafane.

Tomislav kaže da se ugostiteljstvom bavi dugo i da je oduvek bio iskren prema mušterijama.

-I kada sam držao kiosk sa roštiljom imao sam vidno istaknut natpis da moj roštilj nije leskovački i da nije najbolji u gradu – rekao je on.

Izvor: njuz.net

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
1 Komentar
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Тома Земунац

Молим да обратите пажњу да Њуз.нет објављује шале .