Vučićevi vetrovi

0
869
zemun
Aleksandar Vucic u poseti Vasingtonu.Bela kuca.

PIŠE: Milan Kamponeski

Ne znam da li se sećate da je 2015. Vučić optuživao američku firmu „Wind nešto“ da ga je sjebala u Beloj kući, da su oklevetali njega i batu mu, kako su pokušali da ih reketiraju i zato ga tad niko ozbiljan nije jebao tri posto u zvaničnoj poseti Americi…

Sećate se ono kad su ga izbacili kao kuče da sam sa sobom drži konferenciju za medije u nekom grmlju ispred Bele kuće?

E, Ana Brnabić je tad bila direktor te firme „Wind neki kurac“.

Posle tog nemilog i aprijatnog događaja Ana Brnabić ulazi u vladu, a sad je Vučić mimo svih predloga parlamentarnih stranaka imenuje za mandatara nove vlade.

PROČITAJTE PREMIJERKA

Međutim, izgleda da je bivšim Radikalima jako teško da dignu ruku u parlamentu da glasaju za LGBT premijerku, Tomini rusofilski poslanici iz redova SNS-a ne mogu dodatno da svare USAidovu Hrvaticu, LGBT, Anu, Palminih sedam neće sigurno iz znanih razloga, neće ni Zukorlić iz … koga boli kurac kog razloga.

Vučić navodno ima problem da sastavi većinu za predlog mandatara u Skupštini Srbije.

Priča se o vanrednim parlamentarnim izborima krajem leta, verovatno u paketu sa beogradskim.

Peti republički izbori u pet godina, treći u Beogradu. Cirka 200 miliona evra bačenih u peć. Jer, nikad više izbora i nikad manje izbora i još manje demokratije.

Ili Vučić pokušava onom balkanskom jeftinom politikantskom forom da zajebe Amere, opravda se i kaže „Evo ja sam probao sve da Ana bude premijer, al me sjebali Toma i ćelava Palma iz Šumadije“, ili razvlači v.d. premijersko stanje da se sad on malo odmori na predsedničkom mestu, a vlada… kome treba vlada kad imamo njega.

Ili ga prosto boli kurac, opet nešto šibicari da prejebe Tomine u SNS-u, da izjebe SPS i Palmu, da zapreti svima sa izborima, a razlupana opozicija još nije vratila ni dugove od pre pet izbora iz 2012… ili je konačno Sotona došao po svoje.

Ili pušta priče da bi pritegao lanac oko Ane u fazonu „Evo niko te neće, al ja sam to izgurao na mišiće na svoj autoritet predsednika“?

Ili sve to zajedno i ko zna šta još pride.

Jedno je sigurno: Vučić nam raskućuje državu, razlupava privredu, sve državne insititucije, prirodne resurse, pravi nas robovima na rođenoj zemlji i jeftinom radnom snagom koja kleči pred stranim investitorima u bukvalnom smislu te reči…

Opet ću da citiram nepoznatog autora „Pretvorio je Srbiju u šipku na Severnoj tribini Zvezdinog stadiona„. JE BO TE, da li je stvarno moguće da mi ne možemo bolje od ovog? Majke mi, je l’ nekad legnete u krevet i pomislite, da li je moguće da je ovo najbolje što umemo i imamo?

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare