Zemun: Majka sa četvoro dece prespavala u parku

0
659
zemun

Tužna slika zagrljene porodice dok, naizgled bezbrižno, spava na kauču u parku u Prvomajskoj ulici u, potresla je celu Srbiju.

Međutim, na ovom mestu danas nije bilo ni majke sa mališanima i psom, niti kauča na kom je nesrećna porodica provela noć.

СРБИЈА

A post shared by ZORAN ANTOKOVIC (@zoran.antokovic.13) on

Prizor koji je u petak ujutru zabeležio naš sugrađanin u sebi sadrži više tuge i sete, nego bilo koji filmovi i romani. Reporteri “Blica” otišli su danas do parka kako bi proverili da li je porodica i dalje tamo i kako im se može pomoći.

Međutim, krevet na kome su mališani bezbrižno spavali, odguran je do kontejnera, a od uspavane porodice ni traga ni glasa.

– Nismo ih videli od jutros, niti znam bilo šta o njima. Mada, dešava se da beskućnici često spavaju po klupama ovde – rekao nam je jedan od prolaznika.

Beograđanin koji je postavio ovu tužnu fotografiju na svoj Instagram profil, kaže da misli da je nesrećnu ženu sa decom neko isterao iz kuće.

– Imali su stvari kod sebe. Čini mi se da ih je neko isterao, pa su se sada vratili – rekao je on i dodao je da na kilometar odatle veliko romsko naselje i da je moguće da je ova nesrećna porodica odatle i došla.

Stanovnici iz obližnjih zgrada kažu da je kauč stajao nekoliko dana pored kontejnera i da ga je ova romska porodica pomerila do parka kako bi bezbednije prenoćila.

Kako se i reporter “Blica” uverio, kauč je danas ponovo bačen pored kontejnera.

Izvor: Blic.rs

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare