Zemunci za “Trojku iz bloka”!

2
100
Kalemegdan je iza nas, utisci se polako sležu, mesec košarke nezadrživo napreduje – dok reprezentacija Srbija niže pobede na Evropskom prvenstvu košarci, sportsko-humanitarni turnir ,,Trojka iz bloka” nastavlja svoj pobednički niz. Nakon Kragujevca i Kalemegdana ,,Trojka” stiže u Zemun! U petak, 11. septembra, u Osnovnoj školi ,,Svetozar Miletić” sa početkom u 18 časova održaće se treći turnir u septembru! Mi smo spremni, atmosfera je na najvišem nivou, a događaju koji nam sledi najviše su doprineli – naravno – Zemunci. Poznati po svojoj zaljubljenosti u jedan od najlepših krajeva Beograda i ponosni na samostalnost koju neguju, Zemunci se listom digli na noge i daju sve od sebe da turnir u njihovom kraju bude turnir za pamćenje. Od zaljubljenika u košarku koji vežbaju trojke do poznatih ličnosti koje snimaju video najave za turnir – Zemun živi magiju ,,Trojke iz bloka”!
Za Vas i nas su pred kamere stale legende zemunskog kulturnog života – rep legende iz sastava CYA, legenda sportskog novinarstva Vladan Tegeltija, urbana skejt legenda i disk džokej Paja Koba33, i rok legenda Bane ekser, frontmen benda ,,Zarđali ekser”. Toliko talenta, humora i pozitivne energije na jednom mestu možete pronaći samo u porodici ,,Trojke iz bloka”. Pogledajte video najavu repera iz jedne od najstarijih i najpoštovanijih rep grupa u Srbiji:

Vladan Tegeltija, novinar SOS kanala, poziva na jedinstvo u humanitarnoj misiji ,,Trojke iz bloka”. Pogledajte video:

Disk džokej, skejter, a pre svega Srbin, Paja Koba33 godinama radi na promociji srpske kulture, ulične hip-hop kulture i zdravog načina života na dasci. Sasvim prirodno je da je postao deo naše porodice. Čovek sa bezbroj nadimaka za video najavu turnira u Zemunu odabrao je jedan po kome ga, kaže, dosta mladih skejtera prepoznaje širom Srbije:

I na kraju, sa ponosom Vam predstavljamo možda i najzanimljiviju najavu do sada – roker iz Zemuna, Bane ekser, inspirisan idejom i misijom ,,Trojke iz bloka” napisao je stihove koje je ovekovečila kamera, njegove reči plene harizmom i duhovitošću, a, sasvim sigurno, kao magnet će privući mnoge Zemunce koji se predomišljaju oko toga šta da rade u petak. Poslušajte Baneta:

Ovaj petak je izuzetak! Vidimo se u Zemunu! Budite i Vi deo ,,Trojke iz bloka”!

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
2 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mirko Munze

Wow super, dolazimoooooooo!!!!!!

Milica

Ajmo ZEMUNCI pokazimo da smo najbolji ❤