Zemunske Novine neprijatelj br. 1 u zgradi opštine Zemun

7
118

Nakon neuspešnog pokušaja da nam se obori sajt (nije prvi put da se takvo nešto dešava) opštinske vlasti Zemuna donele su direktivu da se u zgradi opštine na svim računarima onemogući pristup sajtu Zemunskih novina.

Opštinska zgrada prikačena je na internet preko provajdera JU Net Internacional, koji je kontaktiran, prema našim izvorima iz te firme, od strane načelnika opštinske uprave, Nataše Đukić, te im je naloženo da blokiraju pristup sajtu Zemunskih zato što, citat, „pišu protiv vlasti“ kraj citata.

Naše informacije govore da nije problem pisanje Zemunskih protiv vlasti, već naša saznanja o predizbornim kombinacijama koje naprednjaci pripremaju, kako bi izigrali volju većine građana koja je protiv njih. U nadi da će širenje takvih informacija onemogućiti makar dok se pripremne radnje ne završe, opštinska vlast, nakon napada koji smo imali na sajt, poseže za cenzurom, budući da je sajt Zemunskih, prema tvrdnjama naših izvora od provajdera, najposećenija internet adresa u zgradi opštine Zemun.

Takođe, naređeno je botovima, koji su na opštinskom platnom spisku, da maksimalno spamuju naše tekstove besmislenim komentarima, što naš vebmaster tim uspešno blokira.

U najskorijem vremenu prenećemo informacije o izbornim kombinacijama kojima će se vlast služiti zarad osvajanja još jednog mandata.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
7 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Opozicija

Samo napred kolege, do pobede!
Nedajte da vas omalovažavaju!
Pozdrav iz južne Srbije – nišavski okrug.

Radnik opstine Zemun

To su najobicnija govna iz SRPSKE NAPREDNE STRANKE!!! Najveci klosari od ljudi. Najvece gnjide. Zamisli ti koja je ta skotina Natasa Djukic kad zabranjuje sajtove. Skotusa jedna raspala!!!

još jedan radnik GO Zemun

Slažem se kolega sa vama i pitam se ko je ta kako kažete skotina Nataša Đukić. Interesantno bi bilo da Zemunske novine ispitaju. Nju je navodno dovela druga skotina, bivši generalni sektetar Narodne skupštine Jana Ljubičić. Majka Nataše Đukić je sudija i sredila je praksu Jani koja joj je vratila uslugu pa joj postavila ćerku na mesto načelnika. Iako ima malo godina života i radnog staža stvarno izgleda raspalo.

Prvoborac

Natasa najlepsa si najskolovanija, sretan je onaj ko te bude ozenio.

bajkoviti evroPAJAC

Kao stalni pratilac ovog portala moram da uputim kritike redakcije i da podržim načelnicu Natašu Djukić iz princioijelnih razloga. Mislim da se “Zemunske novine”, što se kaže modernim rečnikom,seksistički odnose prema imenovanoj gospodji odnosno,uprkos njenoj funkciji i ulozi u opštini, ona je totalno zaboravljena do skrajnosti jer se o njoj ne govori što nije uopšte korektno prema njoj iz razloga što je imenovana uložila sve svoje biće, znanje i veštine, javnu funkciju koju obavlja u cilju promocije ideje i vrednosti stranke kojoj pripada. Ne rade u opštini Zemun samo muškarci već ima i dosta žena kojima se treba posvetiti pažnja ako ništa drugo zbog funkcija koje obavljaju kao i uloge i uticaja u javnom životu. Što reče Njegoš ” ćud je ženska narav naopaka, trista će promjeniti vjera da bi svome srcu ugodila dara”.Nadam se da tada neće biti napada na sajt “Zemunskih novina”!?

Cicmil

Sramota je ko se bahati po Zemunu.
Nedonošće, stručno i ljudsko, koje se ne javlja zaposlenima na hodniku, glumi načelnicu!
Sramotno je šta se radi.
Neće blokiranje Zemunskih novina u opštini osujetiti radoznalost, imaju zaposleni kompjutere kući.
Neće, valjda, i kući da im zabrane da čitaju šta hoće?

Cicika

Kolega Cicmil shvatam da opisuješ Natašu Đukić kad kazeš nedonošče stručno i ljudsko. Da nije ljudski ološ do sad bi naučila struku i nebi se krila iz Grdinića koji je bio solidan pravnik ali je pogazio svoju struku kad su ga podmitili tako što su ga ostavili da radi i pravno uobliči njihove prevare. Kad je na početku išla priča da Nataša Đukić ne ispunjava zakonske uslove da bude načelnik Uprave po njenom nalogu su izmestili kadrovsku službu i suzili broj onih koji bi imali uvid u njen dosije. Naravno da zaposleni imaju kompjuter kući a mogu i za vreme pauze da se raspitaju kod prodavaca na zemunskoj pijaci jer se Zemunci koji nisu ucenjeni poslom glasno smeju i komentarišu članke Zemunskih novina. Da kažem i da su neki iz SNS već zvali svoje članove da ih upozore da ne lajkuju i ne ostavljaju komentare jer se navodno sad sve prati. Njima najviše i smetaju komentari ispod članaka jer su uvideli da mnoge negativne ostavljaju upravo nezadovoljni članovi SNS.