Zloupotreba opštinskog budžeta u predsedničkoj kampanji AV

3
2784
zemun

To da su političke partije duboko u predizbornim kampanjama za predsedničke izbore nije nikakva novost, ali ono što do sada nije bilo uobičajeno je da se u kampanje uključuju čitave lokalne samouprave.

Desilo se, naime, da su na adrese Zemunaca počeli da pristižu leci u kojima im se obraća predsednik opštine Dejan Matić, ali na jedan krajnje neprimeren način- više puta ponavljajući slogan koji se koristi u kampanji predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Puno je pravo Dejana Matića da čoveku kome je toliko godina bio šofer pomaže u izboru za predsednika Srbije, ali to nikako ne može raditi u radno vreme niti o trošku Zemunaca.

Ovo je, gospodo, praktično kriminalno delo- neko je zavukao ruku u opštinske resurske da bi vršio političku kampanju onako kako odgovara prosečnom profilu njegovih glasača- glupo, bezlično, bahato i primitivno.

Ono što ostaje Zemuncima koji se ne pronalaze u ovim opisima jeste da razmisle kakvog predsednika žele. Bilo da je u pitanju opština, bilo država.

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
3 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Miroslav

Sve vam j….

djokica

a to sto zaposleni u radno vreme rade u kol-centru sns pa kolege moraju da rade njihov posao katastrofa.To je manipulacija radne snage,naravno ovi botovi sto idu u kol-centar ne smeju da odbiju jbg dobili posao pa cute sendvicari sramota

bajkoviti evroPAJAC

Ako se napravi prosta računica da je vrednost ovog bolesnog bajkovitog sna oko 2 evra, po komadu, u koju cenu ulazi poštarina i izrada luksuznog snovidjenja, dolazimo do katastrofalne vrednosti od skoro četvrt miliona evre koju Zemunci plaćaju iz svog džepa. Uz to valjalo bi dodati, na tu sumu, i reklamni maerijal koji se deli po stranačkim organima na nivou mesnih zajednica. Kad se pogleda da se invalidima uskraćuju pogodnosti za normalan život, kad nam se stari i bolesni hrane u kontejnerima pretvorenim u narodne kuhinje, kad nam se deca leče SMS porukama, cene divljaju a plate male i neredovno se isplaćuju a naš uvaženi i sposobni preCednik opštine Zemun se ovako ponaša ne preostaje ništa drugo da se kaže do SRAM TE BILO dejane matiću.