Zloupotreba žena u stranačke svrhe

4
1809
zemun

Povodom Dana žena, Gradska opština Zemun je organizovala druženja za zemunska udruženja penzionera.

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić je posetio Udruženje ”Treće doba” iz Ugrinovaca, i tom prilikom penzionerkama podelio cveće, a Udruženju je darovao televizor.

 

Uvažene gošće na proslavi u Zemunu bile su narodne poslanice Marija Obradović i Aleksandra Tomić, koje su tom prilikom naglasile da su borba za rodnu ravnopravnost i bolji položaj žena zajednički posao celog društva. One su podsetile da su se pre jedne decenije stekli uslovi za ženski aktivizam, njihov politički angažman i ekonomsku samostalnost.

Koliko morate biti mizerni da cenjene dame na njihov dan kada su se izborile za ravnopravnost i poštovanje u društvu, ponizite time što ćete ih iskoristiti u promociju stranke i predsedničkog kandidata?!

Žene Zemuna nisu to zaslužile kao i ostale građanke Srbije koje su izborile pravo glasa na izborima samim tim i pravo da glasaju za koga žele. Ne bi nam bilo čudno da je predsednik opštine uz cveće podelio i već spremljene glasačke listiće sa zaokruženim imenom kandidata SNS-a!

Mislimo da je ovo više nego ponižavajuće i sramotno!

0 0 glasova
Ocenite ovaj post
guest
4 Komentara
Stariji komentari
Novi komentari Najviše ocena
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Vlada

Vrlo jadno! Banda

bajkoviti evroPAJAC

Beskorisno je bilo šta reći o ovoj bedi ljudskog roda.

Mirko

Sramotno, jadno i bedno!
Godinama nisu ni jednom moliocu u nevolji dali za kutiju leka za dete, a sve stranke vladajuće koalicije u Zemunskoj opštini iz opštinske kase čašćavaju i kupuju službenice.
Proverite slobodno.

Ilija

Gospoda nemoze da daje drugima kada treba njima nema vecih lopova od njih dvojice.Uih4C